Logo Novon

Specialistische reiniging

Sommige schoonmaakklussen komen maar eens in de zoveel tijd voor. Je kunt hierbij denken aan een vloer die intensief gereinigd moet worden, het wassen van de ramen of een dieptereiniging van het sanitair. Deze klussen kun je eenmalig laten uitvoeren of inzetten als aanvulling op jullie schoonmaakwerkzaamheden. Wij kunnen je, naast het periodieke onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Na onze specialistische reiniging zien je vloeren, ramen of grootkeuken er weer spik en span uit. Bij onze specialistische diensten hechten wij waarde aan maatwerk en duurzaamheid en hebben wij een signalerende functie.

Reinigen is maatwerk

Elke reinigingsklus is anders en vereist een andere techniek. Samen met één van onze specialisten wordt er naar een specifieke en op maat gemaakte schoonmaakoplossing gezocht. Ons team van specialisten is hiervoor uitgerust met alle benodigde materialen en de juiste kennis, voor de meest uiteenlopende reinigingsklussen. Onze reinigingsklussen zijn in te plannen per maand, kwartaal of anders indien gewenst. Wij nemen contact met je op zodra de klus uitgevoerd kan worden. Op deze manier hebben jullie er geen omkijken meer naar.

Novon biedt specialistische reiniging aan op het gebied van gebouw- en hygiënisch onderhoud.

Gebouwonderhoud:

Hygiënisch onderhoud:

Signalerende functie

Specialistische reiniging is voor ons niet alleen het uitvoeren van de afgesproken schoonmaakdiensten. Wij kijken verder en hebben oog voor gebouw gerelateerde gebreken. Een brandmelder die vol zit met spinnenwebben waardoor hij niet meer meldt, noodverlichting dat niet meer werkt of een branddeur die niet meer sluit. Het zijn gebreken die jullie misschien niet gelijk opvallen, maar die wel voor problemen kunnen zorgen. Wij melden zulke gebreken. Hiermee hebben onze specialisten ook een signalerende en preventieve functie.

Duurzaam reinigen

Onze specialistische reiniging wordt op een duurzame manier uitgevoerd. Zo gebruiken we geen polymeer bij het reinigen van een linoleumvloer. We zijn overgestapt op de I-WAX vloermethodiek.

Omdat bij veel schoonmaakwerkzaamheden water wordt gebruikt, kijken we bij Novon continu hoe we waterverbruik kunnen minimaliseren.

Bij het op een duurzame manier omzetten van kraanwater via een filtersysteem naar gedemineraliseerd (osmose) water, vangen wij het restwater op in grote jerrycans (IBC tanks). Dit water wordt hergebruikt bij bijvoorbeeld het reinigen van galerijen en portieken, het verwijderen van graffiti, gevelreiniging of schrobwerkzaamheden. Met deze duurzame manier besparen we jaarlijks ruim 10.000 liter water.

Wil je weten wat onze specialisten voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons op via onderstaande contactformulier.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen deze behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Onderwijs

Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

Zorginstellingen

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?