Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Problemen los je samen op

Ben jij al bekend met de term Lean?Deze week verschijnt onze lean-specialist @Tanja Bakema, in een artikel van @Regiolokaal.

Sta op tegen zitten

Vorige week hebben wij mee gedaan aan de Zitloze Werkdag van Sitness. Hierbij gingen wij de uitdaging aan om minder te zitten tijdens je werkdag.

De nieuwe website is live!

Het is zover, we zijn live! U zit op dit moment naar een gloednieuwe website van Novon schoonmaak te kijken. Lees hier wat u terug ziet op onze nieuwe website.

Verzuim verlagen doe je met z'n allen

De schoonmaakbranche heeft relatief gezien een hoger verzuimpercentage dan menig andere bedrijfstak. Toch wisten wij dat dit bij Novon anders en béter moest.

Project 'Elke dag weer'

Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen, door ons aan te sluiten bij het project ‘Elke dag weer’. In deze campagne staat een veilige en gezonde werkplek centraal.

Glazenwassers hebben hart voor zorg

Van 7 tot en met 21 december 2020 vindt de vijfde editie van de actieweek voor de ‘Glazenwassers hebben Hart voor de Zorg’ plaats. Dit jaar anders dan normaal.

Novon tekent voor samenwerking met IKBINDERschap

Bij Novon vinden we het belangrijk om blijven leren te stimuleren. Onlangs hebben we om deze reden het IKBINDRschap getekend. Hiermee willen wij helpen.

Doorbreek de corona eenzaamheid

De corona-crisis heeft de wereld op zijn kop gezet en voor allerlei veranderingen in onze levens gezorgd. zo hebben we de stap naar thuiswerken moeten maken.

COVID-19 assortiment

Momenteel loopt het aantal besmettingen van COVID-19 hard op. Om het risico op verspreiding binnen uw organisatie te beperken bieden wij diverse extra's.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?