Logo Novon Graag gedaan

Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Even terugblikken (3) – 25 jaar Novon

Vandaag blikken we terug met Molen Rispens. Molen Rispens is een poldermolen tussen Easterein en Hidaard. Sinds 1821 houdt deze molen de polder droog.

Novon/Vlietstra's duurzaamheidsrapport 2021 is er!

Vandaag publiceren wij ons duurzaamheidsrapport. In dit rapport is uiteen gezet hoe wij gepresteerd hebben op onze duurzaamheidsdoelen.

Novon wint bronzen medaille bij de Best Practice Awards 2021

Op 9 september 2021 werd voor de achtste keer de Best Practice Award uitgereikt. Met onze case zijn hebben wij de bronzen award gewonnen!

Open Hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek

Afgelopen weekend schreef NOS over het concept ‘open hiring’. Open Hiring wordt enerzijds gezien als een oplossing om de krapte op de arbeidsmarkt te verlichten.

Even terugblikken (2) – 25 jaar Novon

Vandaag blikken we terug met Stichting Noordzeeziekte. Deze stichting zet zich voor onderzoek. De gevolgen van Noordzeeziekte zijn namelijk desastreus.

Duurzaam schoonmaken in de schoonmaakbranche

Maatschappelijk ondernemen is de laatste jaren niet meer weg te denken. In deze blog worden duurzaamheidsoplossingen in de schoonmaakbranche besproken.

Wij zijn genomineerd voor de Best Practice Award 2021!

Wij zijn voor onze samenwerking met Trajectum en Centerparcs Parc Sandur genomineerd voor de Best Practice Award.

Het is weer tijd voor tapijt- en meubelreiniging!

Met tapijt- en meubelreiniging helpt Novon u en uw medewerkers graag bij een gezonde, veilige en schone werkomgeving op kantoor.

Novon en Vlietstra maken de grachten schoon!

Wij gaan de grachten in Zwolle en Leeuwarden op, om het water plasticvrij te maken en om bewustzijn te creëren voor het plastic probleem.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?