Logo Novon Graag gedaan

Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Novon zet in op goede basisvaardigheden voor werknemers

Samen met zeven andere bedrijven uit de Provincie Overijssel gaan wij aan de slag met de basisvaardigheden van onze medewerkers.

Robert Visscher is Glazenwasser van het Jaar 2021!

Wat is er zo mooi aan het vak van glazenwasser? Service Mangement Nederland vroeg het aan onze topper Robert Visscher.

Meerjarig partnership Deltion College en Novon Schoonmaak

Vanaf 29 augustus 2022 gaat Novon aan de slag met het resultaatgerichte schoonmaakcontract op de Campus van Deltion College in Zwolle.

Dagschoonmaak: ‘’Je bouwt een betere band op met de schoonmaaksters”

Al jarenlang is het de norm dat schoonmakers hun werk in de ochtend- of avonduren uitvoeren. Wij vinden dat dit anders moet en kan.

Trots op onze hercertificering PSO-Trede 3!

Wij hebben voor de derde keer op rij de hoogste trede van de Prestatieladder weten te behalen! Meer weten over de PSO? Kijk op www.pso-nederland.nl

Even terugblikken (7) – 25 jaar Novon

In 2018 bestonden wij 25 jaar. Dit hebben wij gevierd door 25 cheques aan goede doelen te schenken. Vandaag blikken we terug met Campagneteam Huntington.

Do’s en don’ts bij het reinigen van zonnepanelen

Als zonnepanelen vuil zijn, is het rendement minder. Dit is waar je rekening mee moet houden als je de zonnepanelen op jouw bedrijfspand gaat schoonmaken.

Hogeschool VIAA weet precies wat zij aan Novon hebben

In de nieuwste editie van het magazine Regiolokaal is een artikel te lezen over onze collega Anneke van Telgen. Lees het artikel hier!

Sponsor jij team Novon-Vlietstra op weg naar de top?

Op 1 en 2 september is het weer zo ver! Wij gaan met team Novon/Vlietstra, opnieuw, de Mont Ventoux beklimmen met Stichting Groot Verzet tegen Kanker.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector jullie wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?