Logo Novon Graag gedaan

Nieuws

Blijf op de hoogte over Novon, het nieuws in de schoonmaakbranche en over thema's als duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit.

Robert Visscher, Glazenwasser van het Jaar: “Ik zie mezelf niet snel wat anders doen dan glazenwassen”

Meerjarig partnership Deltion College en Novon Schoonmaak

Vanaf 29 augustus 2022 gaat Novon aan de slag met het resultaatgerichte schoonmaakcontract op de Campus van Deltion College in Zwolle.

‘’Doordat je contact hebt met de schoonmaaksters, bouw je een band op”

Al jarenlang is het de norm dat schoonmakers hun werk in de ochtend- of avonduren uitvoeren. Wij vinden dat dit anders moet en kan.

Trots op onze hercertificering PSO-Trede 3!

Wij hebben voor de derde keer op rij de hoogste trede van de Prestatieladder weten te behalen! Meer weten over de PSO? Kijk op www.pso-nederland.nl

Even terugblikken (7) – 25 jaar Novon

In 2018 bestonden wij 25 jaar. Dit hebben wij gevierd door 25 cheques aan goede doelen te schenken. Vandaag blikken we terug met Campagneteam Huntington.

Do’s en don’ts bij het reinigen van zonnepanelen

Als zonnepanelen vuil zijn, is het rendement minder. Dit is waar je rekening mee moet houden als je de zonnepanelen op jouw bedrijfspand gaat schoonmaken.

Hogeschool VIAA weet precies wat zij aan Novon Schoonmaak hebben

In de nieuwste editie van het magazine Regiolokaal is een artikel te lezen over onze collega Anneke van Telgen. Lees het artikel hier!

Sponsor jij team Novon-Vlietstra op weg naar de top?

Op 1 en 2 september is het weer zo ver! Wij gaan met team Novon/Vlietstra, opnieuw, de Mont Ventoux beklimmen met Stichting Groot Verzet tegen Kanker.

Jacco Vonhof nog vier jaar voorzitter MKB-Nederland

Super trots zijn wij op onze oprichter Jacco Vonhof! Hij is voor een tweede termijn van vier jaar benoemd als voorzitter van MKB-Nederland. Gefeliciteerd Jacco!

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector jullie wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?