Logo Novon Graag gedaan

Opleveringsschoonmaak

Om uw pand na een verbouwing of renovatie schoon en leefbaar te maken, is een grondige opleveringsschoonmaak nodig. Met een opleveringsschoonmaak leveren wij uw ruimtes altijd schoon op. Wij verwijderen het bouwvuil, kit, verf- en cementresten en reinigen uw vloeren en het meubilair. Maar ook sanitaire ruimtes, keukens en gevels zijn geen enkel probleem voor ons team van specialisten. Zo kunnen uw gebruikers met een gerust hart een schone en opgeruimde ruimte betreden.

Opleveringsschoonmaak op maat

Voor het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden gaan wij uiteraard met u als opdrachtgever in gesprek. Wij inventariseren vooraf de gewenste werkzaamheden, planning van de ander leveranciers en aanwezige vervuiling. Zo kunnen we garanderen dat uw gebouw op tijd schoon is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Onze mogelijkheden

Wij kunnen een opleveringsschoonmaak uitvoering na een verhuizing, renovatie of verbouwing. Voorbeelden van werkzaamheden die onder de opleveringsschoonmaak vallen, zijn:

  • Stofvrij maken van de ruimte;
  • Verwijderen van het laatste (bouw)afval;
  • Gevelreiniging
  • Reinigen van de vloeren;
  • Schoonmaak van het sanitair;
  • Het verwijderen van onder andere cement-, kit-, en verfresten.    

Onze specialisten leveren uw pand gebruiksklaar voor u op.

Signalerende functie

Wij voeren niet alleen de werkzaamheden uit die vooraf zijn afgesproken. Wij controleren uw gebouw ook op beschadigingen die tijdens de verbouwing of renovatie zijn opgelopen. Wij kijken met u mee, zorgen dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft en vervullen hierin graag een signalerende functie.

Ieder klus vereist zijn eigen aanpak. Daarom komen onze specialisten bij u op locatie om mee te denken in het plan van aanpak. Op die manier bent u verzekerd van de juiste methode en een heldere prijsopgave. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Semi-overheid

Uw overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt. Dit doen wij met vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?