Logo Novon Graag gedaan

Dieptereiniging

Tijdens dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Hierdoor kunnen vervuilingen als bacteriën en onaangename geuren ontstaan. Om de hygiëne van bijvoorbeeld uw keuken of sanitaire ruimtes op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Dieptereiniging grootkeukens (food industrie)

In de food industrie en grootkeukens moet alles steriel blijven en is het belangrijk om de verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen. Een periodieke dieptereiniging voor optimale hygiëne is hier extra belangrijk. Tijdens deze dieptereiniging wordt elk element van top tot teen gereinigd. Alle apparatuur, wanden, maar ook moeilijk bereikbare plaatsen zoals afvoerputjes, lucht- en afzuigkanalen worden meegenomen. Na deze grondige schoonmaak profiteert u van optimale hygiëne, een gezonder werkklimaat, een verlaagde kans op besmetting en de duur van uw apparatuur wordt verlengd.

Dieptereiniging sanitair

Ook de sanitaire ruimtes in uw gebouw verdienen speciale aandacht. Sanitaire hygiëne is belangrijk voor de gezondheid van de medewerkers en bezoekers van uw pand. De ontsmetting in hygiëne-kritische ruimtes staat bij ons hoog in het vaandel. Zeker in deze tijd waarin virussen om zich heen grijpen. Met ons specialistische team maken wij uw ruimtes weer brandschoon. U kunt hierbij denken aan het reinigen van toiletten, wasbakken en tegels en douches in gymzalen. Hierbij vormen handhygiëne en toiletaccessoires ook een punt van aandacht.

Leveren verbruiksproducten

Wij maken uw sanitaire ruimtes schoon en voorzien ze indien afgesproken van de benodigde verbruiksproducten zoals handzeep, toiletpapier, handdoeken, zeep en overige verbruiksartikelen maar ook dispensers (lease of koop). Daarbij werken we samen met onze gespecialiseerde partners. Zo combineren wij kwaliteit met het gemak van één aanspreekpunt. Heel overzichtelijk!

Ruimte desinfectie

In deze tijden is hygiëne belangrijker dan ooit. Wij kunnen u met een dieptereiniging ook helpen met het volledig desinfecteren van uw ruimte(s). Dit is van groot belang voor het weren van bacteriën, schimmels of virussen. Het desinfecteren van uw ruimte(s) doen wij middels stoom of aangepaste middelen, aangepast aan bijvoorbeeld uw productieproces in de food. Door onze jarenlange ervaringen hebben we oplossingen voor alle sectoren die we bedienen. Ook het aansluitend aanbrengen van een coating behoort tot de mogelijkheden. Het desinfecteren van een ruimte vereist de juiste werkinstructies zodat de ruimte na het desinfecteren weer veilig in gebruik genomen kan worden. Daarom maken wij, in overleg met u, een plan van aanpak met de juiste methodieken. Ook in een industriële ruimte is hygiëne van groot belang.

Wilt u meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul dan even het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Zorginstellingen

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Kinderdagverblijf

Wij helpen u graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. De richtlijnen van het RIVM worden te allen tijde nageleefd door vaste, betrouwbare schoonmakers.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. De eerste indruk is voor gasten bepalend voor de rest van hun verblijf. De schoonmaak van uw park verdient onze zorg en aandacht.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?