Logo Novon

Schoonmaak in de zorg

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Hygiëne heeft de hoogste prioriteit als het aankomt op zorg. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen. De veiligheid en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers is voor ons het allerbelangrijkste.

Wij snappen dat schoonmaakwerk bij het primaire proces binnen een organisatie hoort. Wij denken daarom graag mee over een passende werkwijze. Al onze medewerkers worden vooraf geselecteerd op basis van specifieke capaciteiten. Voorbeelden hiervan zijn klantvriendelijkheid, secuur werken, oog voor detail en discretie. 

Schoonmaken in een zorginstelling   

Wensen en behoeften kunnen per zorginstelling of locatie verschillen. Dit is heel begrijpelijk en samen denken we graag met mee voor de beste (schoonmaak)oplossingen. Alles draait immers om de kwaliteitszorg die je als zorgverlener dagelijks levert. Wij zorgen voor vaste schoonmakers binnen jullie organisatie. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten en stelt patiënten, cliënten en bewoners sneller op hun gemak. Dit komt de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede.

Schoonmaken in een ziekenhuis

Onze kennis en ervaring op het gebied van schoonmaak passen wij graag toe in jouw zorginstelling of ziekenhuis. Onze medewerkers zijn zich bewust van hun omgeving en houden hier tijdens hun werkzaamheden te allen tijde rekening mee. Een gebouw dat zo intensief gebruikt wordt, vraagt om intensieve en specialistische schoonmaak. De kans op overdracht van micro-organismen wordt daarmee verkleind. Onze medewerkers houden zich aan de strikte protocollen en richtlijnen die zijn opgesteld voor de zorg. Daarnaast leveren wij onze schoonmaakdiensten zoals die met jullie zijn afgesproken. Dit is niet alleen fijn voor onze schoonmakers maar ook voor u als zorginstelling! Wij communiceren zoveel mogelijk met een vast aanspreekpunt. Bij calamiteiten kunt u hier altijd direct terecht. 

Meer weten over schoonmaakwerk in de zorg? Stuur ons dan direct een mail via het onderstaande contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling,. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere en periodieke onderhoud ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Bij onze specialistische diensten hechten wij waarde aan maatwerk en duurzaamheid.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Om de hygiëne in een zorginstelling toch op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een zorginstelling. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?