Logo Novon Graag gedaan

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast bieden ze zicht naar buiten en brengen ze licht naar binnen. Glasbewassing is daarom een schoonmaakdienst die zeker niet vergeten mag worden tijdens het onderhoud van uw pand. Novon beschikt over een team van SVS-gediplomeerde glazenwassers. Onze glazenwassers werken op een veilige en verantwoorde manier uit én ontzorgen u volledig.

Glasbewassing op hoog niveau

We regelen het reiniging van uw beglazing op hoog niveau en hebben de kennis en kunde om op moeilijk bereikbare plaatsen te komen. Zo hebben we voor elke klus geschikt klim- en steigermateriaal. Daarnaast zetten we steeds vaker ons tuckerpole/telescoop-systeem in, waarmee we tot wel 13,5 meter hoogte kunnen schoonmaken. Door te sproeien, borstelen en na te spoelen met gedemineraliseerd water, is ons resultaat streeploos.

Ontzorgen

Bij glasbewassing komt meer kijken dan alleen de uitvoering. In dit proces ontzorgen wij u als klant ook volledig. Door contact op te nemen met de gemeente over milieutechnische maatregelen, hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Wij leveren voorafgaand aan de uitvoering altijd een milieutechnisch plan van aanpak aan.

Veiligheid staat voorop

Of het nu gaat om glasbewassing of gevelreiniging; vaststaat dat we VCA-gecertificeerd zijn en vooraf een Risico-inventarisatie en Evaluatie doen (RI&E). Door risico’s in kaart te brengen kunnen er gerichte maatregelen getroffen worden. Zo kunnen we ons werk veilig en efficiënt uitvoeren en worden ongevallen en gezondheidsklachten voorkomen.

Signalerende functie

Voordat wij aan de slag gaan lopen we altijd een signaleringsronde. De doelstelling van deze signaleringsronde is het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van bijvoorbeeld de hoogwerker in samenwerking met andere toeleveranciers of werkzaamheden. Hierbij kan gedacht worden aan onderhoud van brand- of rookmelders, het vervangen van kapotte lampen of het verhelpen van lekkages. Zo wordt echt overal aan gedacht!

Duurzaamheid

Onze glazenwassers maken gebruik van osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd. Dit is leidingwater waaruit alle bestanddelen (zouten, mineralen en kalk) zijn gefilterd. Deze nieuwe, duurzame manier van werken is zeer milieuvriendelijk. Door osmosewater hoeven er namelijk geen reinigingsmiddelen of chemicaliën meer gebruikt te worden. Glasbewassing met osmosewater heeft nog een voordeel: na het wassen ontstaat er geen druppelvorming van mineralen en zouten. Geen druppels en strepen op de schone ramen dus!

Glasbewassing op maat

Elk gebouw is anders. Hierdoor blijft reiniging van de beglazing in alle gevallen maatwerk. Hoe vaak en wanneer we bij u langskomen? Dat bepaalt u zelf. Wij geven u graag eerst vrijblijvend advies over de glasbewassing en gevelreiniging en komen graag bij u langs om de juiste aanpak voor uw pand is. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Semi-overheid

Uw overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt. Dit doen wij met vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?