Logo Novon

Kantoorschoonmaak

Een schone en hygiënische omgeving is belangrijk voor de productiviteit en gezondheid van werknemers. Daarnaast is een opgeruimd kantoor een visitekaartje van jeonderneming. Kantoorschoonmaak draagt direct bij aan een professionele uitstraling. Klanten en andere bezoekers zullen je bedrijf met een prettiger gevoel bezoeken.

Schoonmaken van kantoor 

Schoonmaken is meer dan alleen hygiëne. Het is ook het creëren van een juiste beleving en uitstraling. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Onze schoonmaakprofessionals hebben oog voor detail en zijn proactief ingesteld. Is er iets kapot in een kantoor, dan melden we dit direct. Bij slechte weersomstandigheden besteden we extra aandacht aan de entree van een gebouw. Aan de ontvangst- en publieksruimtes wordt altijd extra aandacht gegeven. Dit is immers de eerste ruimte die bezoekers zien. 

De laatste jaren kiezen steeds meer kantoren voor dagschoonmaak. Onze medewerkers worden daarmee een vast gezicht binnen jouw organisatie. Dit zorgt voor wederzijds respect. Onze schoonmaakprofessionals zijn vriendelijk en communicatief vaardig ingesteld.

Schoonmaak op maat

Graag leveren we kantoorschoonmaak op maat. Allereerst bespreken we gezamenlijk jullie wensen en behoeften. Dit leggen we vervolgens vast in een praktisch werkprogramma. Zo komen jullie nooit voor verrassingen te staan. Met ons team zorgen wij ervoor dat alles wat vooraf is afgesproken, tot in de puntjes wordt uitgevoerd en wordt schoongemaakt.

Onze schoonmaakprofessionals brengen de nodige ervaring met zich mee en zijn gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan. Om de kwaliteit continu te waarborgen, voeren we periodieke controles uit.

Specifieke schoonmaak voor kantoren en bedrijfspanden

  • Afval- en papierbakken legen; 
  • Bureaus, tafels, vensterbanken, radiatoren, telefoons en kasten afnemen; 
  • Vingerafdrukken op deurklinken, kasten en glazen wanden verwijderen; 
  • Wassen van theedoeken en vaatdoeken;
  • Spinrag weghalen; 
  • Vloeren stofzuigen en dweilen; 
  • Sanitair reinigen; 
  • Het aanvullen van sanitaire hygiëne zoals toiletpapier, zeepdispenser en desinfectie zuilen;
  • Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten bijvullen en reinigen.

Bij Novon staan wij voor korte lijnen. Wij werken daarom altijd met een vast aanspreekpunt. Wij merken dat dit voor beide partijen prettig werkt. Wil je meer weten over onze kantoorschoonmaak en aanvullende diensten? Dan kun je direct contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van je bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Schoonmaak op afroep

Maken jullie liever zelf het kantoor of gebouw schoon? Wil je je niet binden aan vaste kosten en contractuele verplichtingen? Dat kan natuurlijk. Maar mocht het toch even niet gaan, dan kunt je bij ons terecht voor een eenmalige reiniging.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van je kantoorpand. Onze glazenwassers voeren glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij je kantoorpand gebruiksschoon op, zodat gebruikers met een gerust hart een schoon en opgeruimd kantoor kunnen betreden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?