Logo Novon Graag gedaan

(Semi-)Overheid

Dagelijks schoonmaakwerk in uw (semi-)overheidsgebouw verdient professionaliteit en aandacht. Dit doen wij met opgeleide, vaste medewerkers met de benodigde kennis en ervaring. Onze schoonmaakprofessionals ontzorgen u in de schoonmaakwerkzaamheden, voor bijvoorbeeld openbare gelegenheden of overheidsgebouwen.

Belang van goede schoonmaak

Een (semi-)overheidsgebouw is een dynamische omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes in het gebouw regelmatig schoon worden gemaakt. Het gebouw waar u werkt is immers het visitekaartje van uw organisatie. Niet alleen naar uw eigen medewerkers toe, maar ook naar klanten en andere betrokkenen is een nette uitstraling van groot belang.

Een schone omgeving draagt ook bij aan een betere weerstand van uw medewerkers. Voldoende frisse lucht en weinig stofdeeltjes verminderen de overdracht van ziektekiemen op de werkplek. Goede schoonmaak zorgt dus voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Voldoende redenen om schoonmaakwerk door ervaren schoonmakers uit te laten voeren. Als toevoeging op de reguliere schoonmaak is specialistische reiniging van bepaalde zaken ook mogelijk. Voorbeelden van specialistische reiniging zijn onder andere glasbewassing, gevelreiniging en reiniging van vloeren. In een kennismakingsgesprek bespreken we samen welke mogelijkheden van belang zijn voor uw organisatie.

Duurzaam schoonmaken

Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen zijn belangrijke thema’s waar wij al jaren aandacht aan besteden. Wij werken met innovatieve technieken en milieubewuste middelen die ons werk nog efficiënter maken. 

Afvalverwerking is een belangrijk thema dat al jaren hoog op onze agenda staat. Samen met u denken we graag na over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Denk daarbij aan afvalbakken met herkenbare iconen en het bespreekbaar maken van afvalscheiding. Dit zal zorgen voor consequente scheiding en het leveren van een bijdrage aan duurzaamheid en de circulaire economie. De verwerking van afval kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Zichtbaarheid van medewerkers

Onze medewerkers kunnen op ieder gewenst moment werkzaamheden uitvoeren. Er kan op ieder gewenst moment schoongemaakt worden, maar we zien dat dagschoonmaak veel voordelen kent. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid van ons personeel binnen uw organisatie en roept bij beide partijen respect op. Er kan direct geschakeld worden en een helpende hand op onverwachte, drukke momenten kan nooit kwaad.  

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Zij voeren de werkzaamheden die gezamenlijk zijn afgesproken zo optimaal mogelijk uit. Wij bieden onze medewerkers een marktconform salaris en een realistische werkdruk. Dit zorgt voor een relatief klein verloop in vergelijking met onze branche en een laag verzuimpercentage, wat leidt tot vaste gezichten binnen uw organisatie. Uit ervaring weten wij dat dit voor beide partijen het prettigst werkt.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Per locatie bekijken we welke schoonmaakdiensten bijdragen aan optimale hygiëne op uw werkplek. Via onderstaande contactformulier komt u direct met ons in contact.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij uw gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van uw bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

Het schoonmaken van een (semi)-overheidsgebouw vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Bij onze reguliere schoonmaakdienst gaan wij altijd uit van maatwerk.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Het specialistische team van Novon beschikt over de juiste technieken, methodes, materialen en kennis om het vloeronderhoud in uw overheidsgebouw op professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren.

ICT-reiniging

De verspreiding van bacteriën op ICT-apparatuur kan van invloed zijn op de gezondheid van uw medewerkers. Met de juiste materialen en kennis ontdoen wij al uw apparatuur van stof en vervuiling.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?