Logo Novon

Woningbouwvereniging

Bewoners van een wooncomplex voelen zich betrokken bij hun leefomgeving. En dit gaat verder dan alleen hun voordeur. Het is daarom belangrijk dat degene die verantwoordelijk is voor de schoonmaak dit als een serieuze taak ziet en een vertrouwd gezicht is voor de bewoners. Of je nu een VvE (Vereniging van Eigenaren), vastgoedbeheerder of woningbouwvereniging bent? Bij ons ben je aan het juiste adres. Novon helpt je graag met het schoon houden van jullie locaties.

VvE schoonmaak

Voor bewoners van een woon- of appartementencomplex zijn de gemeenschappelijke schoonmaakkosten een terugkerend onderwerp. Het is natuurlijk mogelijk om samen met medebewoners deze schoonmaaktaken op te pakken, maar in de praktijk blijkt dat dit regelmatig wordt vergeten. Een schoonmaakbedrijf biedt uitkomst en ontzorgt ke op dit gebied. Wij komen op de afgesproken momenten langs en voeren de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma. Voor een optimaal resultaat worden er vaak meerdere schoonmaakdiensten in één keer afgenomen. Denk hierbij aan schoonmaak in combinatie met glasbewassing van niet bereikbare gedeelten en algemene ruimtes.

Vakkundig en efficiënt

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben oog voor detail. Enige ervaring met schoonmaak, beheer en onderhoud is bij Novon een vereiste en zorgt voor optimaal resultaat. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen snel schakelen indien nodig. Je krijgt als contactpersoon een vast aanspreekpunt bij Novon. Hier kunt je terecht voor vragen of als je bijvoorbeeld extra diensten wilt afnemen na een calamiteit. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

De schoonmaakdiensten van een woningbouwvereniging hebben betrekking op de gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, trappen, portieken en liften.  Specialistische schoonmaak zoals glasbewassing en gevelreiniging zijn uiteraard ook mogelijk en in combinatie met andere diensten vaak ook voordeliger.

Schoonmaak op maat

Omdat ieder gebouw en haar bewoners anders zijn, bieden wij onze diensten altijd op maat aan. Gezamenlijk bespreken we welke diensten er van toepassing zijn op jouw locatie. Via het onderstaande contactformulier kun je contact met ons opnemen en een afspraak inplannen.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij een gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Ongediertebestrijding

Wij onderzoeken een pand op plaagdierbesmetting en voeren een voor je een passende, milieutechnische en diervriendelijke bestrijdingsmethode uit. Door onze ongediertebestrijding kun je weer vertrouwen op een gezonde werkomgeving.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een wooncomplex. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij een wooncomplex gebruiksschoon op, zodat gebruikers met een gerust hart een schone en opgeruimde woning kunnen betreden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?