Logo Novon Graag gedaan

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen jullie behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren.

Kinderdagverblijf

Wij helpen u graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie.

Onderwijs

Novon brengt graag de schoonmaakmogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit, in kaart.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

(Semi-)Overheid

Onze medewerkers ontzorgen u met de benodigde kennis en ervaring in de schoonmaakwerkzaamheden voor overheidsgebouwen.

Woningbouwvereniging

Voor bewoners van een wooncomplex zijn de gemeenschappelijke schoonmaakkosten een terugkerend onderwerp. Novon biedt uitkomst en ontzorgt u op dit gebied.

Zorginstellingen

Schoonmaak in de zorg is een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Wij denken daarom graag mee over een passende werkwijze binnen uw organisatie.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij jullie gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van uw bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

De dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand vergt een andere aanpak dan die van een school. Wij gaan dan ook altijd uit van maatwerk. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst met jullie om tafel om uw behoeftes en wensen in kaart te brengen.

Schoonmaak op afroep

Een concept dat zo eenvoudig is, dat het lijkt alsof u het al jaren kent. En toch is het gloednieuw. Zo werkt het: jullie maken zelf schoon en bellen Novon als jullie dat nodig vinden.

Specialistische reiniging

Wij kunnen jullie naast het reguliere en periodieke onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Bij onze specialistische diensten bewegen wij altijd mee met jullie behoefte.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?