Logo Novon Graag gedaan

Onze diensten

Met onze diensten geven wij uw gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegelt het imago van uw bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Dagelijkse schoonmaak

Het schoonmaken van bijvoorbeeld een kantoorpand vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Wij gaan altijd uit van maatwerk.

Specialistische reiniging

Wij kunnen u naast het reguliere onderhoud, ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Ook hier bewegen wij altijd mee met uw behoefte.

Glasbewassing

Glasbewassing mag zeker niet vergeten worden in het onderhoud van uw pand. Onze glazenwassers voeren dit op een veilige en verantwoorde manier uit.

Gevelreiniging en gevelonderhoud

Uw gevel doorstaat weer en wind. Novon verwijdert de verontreiniging en houdt rekening met de specifieke eigenschappen van de gevel.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Novon beschikt over de juiste technieken en kennis om uw vloeronderhoud op professionele en milieuvriendelijke wijze uit te voeren.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Dieptereiniging is daarom noodzakelijk.

Opleveringsschoonmaak

Met een opleveringsschoonmaak leveren wij uw pand gebruiksschoon op, zodat uw gebruikers met een gerust hart een schone en opgeruimde ruimte kunnen betreden.

Industriële reiniging

Wij reinigen uw machines, fabriekshal of machineruimte van vloer tot plafond voor technisch behoud van uw machines en een betere gezondheid van uw werknemers

ICT-reiniging

Wij kunnen met de juiste middelen en kennis al uw apparatuur ontdoen van vervuiling en werkplekken en serverruimtes volledig ontsmetten.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?