Logo Novon Graag gedaan

Schoonmaak op afroep

Een concept dat zo eenvoudig is, dat het lijkt alsof u het al jaren kent. En toch is het gloednieuw. Schoonmaak op afroep werkt als volgt: u maakt zelf schoon en belt Novon als u dat nodig vindt.

Maakt u liever zelf uw kantoor of gebouw schoon? Wilt u zich niet binden aan vaste kosten en contractuele verplichtingen? Dat kan natuurlijk. Maar mocht het toch even niet gaan, dan kunt u bij ons terecht voor een eenmalige reiniging. Of u nu te maken heeft met afwezigheid of ziekte van uw medewerkers, één dag of drie weken hulp nodig heeft. De keuze is aan u. Onze ervaren schoonmaakmedewerkers voeren uit waar u behoefte aan heeft.

Eenmalige reiniging

U maakt zelf schoon en belt Novon voor een eenmalige reiniging als dat nodig is. Onze medewerkers springen bij en doen alleen dát waar u niet aan toekomt. Het kan voorkomen dat u geen tijd heeft, een piek in de zomer- of wintermaanden heeft of extra ondersteuning door bijvoorbeeld een evenement gewenst is. Is er geen eigen medewerker beschikbaar? Dan voeren wij de schoonmaakwerkzaamheden voor u uit.

Zonder verplichtingen

Zolang we niets van u horen voeren wij geen werkzaamheden uit. We brengen alleen de daadwerkelijk uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden in rekening. Heel eenvoudig, schoonmaak op afroep zonder verplichtingen en vaste kosten en alles tegen een scherp tarief.

Wilt u meer weten over onze schoonmaak op afroep? Of wilt u de diensten van Novon eens uitproberen? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?