Logo Novon

Schoonmaak op afroep

Een concept dat zo eenvoudig is, dat het lijkt alsof je het al jaren kent. En toch is het gloednieuw. Schoonmaak op afroep werkt als volgt: je maakt zelf schoon en belt Novon als je dat nodig vindt.

Maak je liever zelf je kantoor of gebouw schoon? Wil je je niet binden aan vaste kosten en contractuele verplichtingen? Dat kan natuurlijk. Maar mocht het toch even niet gaan, dan kun je bij ons terecht voor een eenmalige reiniging. Of je nu te maken heeft met afwezigheid of ziekte van medewerkers, één dag of drie weken hulp nodig heeft. De keuze is aan jullie. Onze ervaren schoonmaakmedewerkers voeren uit waar jij behoefte aan hebt.

Eenmalige reiniging

Je maakt zelf schoon en belt Novon voor een eenmalige reiniging als dat nodig is. Onze medewerkers springen bij en doen alleen dát waar je niet aan toekomt. Het kan voorkomen dat je geen tijd hebt, een piek in de zomer- of wintermaanden heeft of extra ondersteuning door bijvoorbeeld een evenement gewenst is. Is er geen eigen medewerker beschikbaar? Dan voeren wij de schoonmaakwerkzaamheden voor je uit.

Zonder verplichtingen

Zolang we niets van je horen voeren wij geen werkzaamheden uit. We brengen alleen de daadwerkelijk uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden in rekening. Heel eenvoudig, schoonmaak op afroep zonder verplichtingen en vaste kosten en alles tegen een scherp tarief.

Wil je meer weten over onze schoonmaak op afroep? Of wil je de diensten van Novon eens uitproberen? Vul dan even het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector je wensen en vertalen de behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van een recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?