Logo Novon Graag gedaan

Ongediertebestrijding

Plaagdieren kunnen zorgen voor overlast in uw bedrijf, zoals doorgebeten kabels en vocht. Dit kan zorgen voor problemen in uw bedrijfsproces en een gevaar zijn voor de gezondheid van uw medewerkers. Door onze ongediertebestrijding kunt u weer vertrouwen op een gezonde en hygiënische werkomgeving.

Milieuvriendelijke bestrijding

Bij ongediertebestrijding gaan wij altijd grondig te werk. Allereerst onderzoeken wij uw pand op plaagdierbesmetting. Toegespitst op de omstandigheden voeren wij een passende bestrijdingsmethode uit. Dit doen we met milieutechnische en diervriendelijke methodes. Tijdens dit proces denken wij continu met u mee. Zo geven wij ook preventieadvies om de kans op ongedierte te verkleinen. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van een coating tegen spinnen(-webben).

Alle seizoenen

Sommige seizoenen brengen specifieke plaagdieren met zich mee, zoals bijvoorbeeld fruitvliegjes bij hoge temperaturen. Wij kunnen hier eenvoudige vallen voor plaatsen in en nabij keukens, pantry’s en vuilnisbakken. Tijdens de glasbewassing en gevelreiniging kunnen we een coating aanbrengen op de omlijsting. Hierdoor hebben deze plaagdieren minder grip, waardoor het spinnen van webben en maken van nesten tegen wordt gegaan. Dit resulteert in minder vervuiling en een beter zicht voor u.

Wij kunnen u helpen bij overlast van:

  • Muizen
  • Spinnen
  • Zilver- en papiervisjes
  • (Fruit)vliegjes
  • Wantsen
  • Kakkerlakken
  • Mieren

Wilt u ongedierte op afstand houden? Daar kunnen wij u helpen. U hoeft alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Onderwijs

Wij helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden voor uw onderwijslocatie, van kleuterschool tot universiteit. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken die passen bij uw school én het beschikbare budget.

Recreatieparken

Schoonmaak is een essentieel onderdeel voor de uitstraling van uw recreatiepark. Onze diensten helpen mee aan een optimale gastbeleving. Naast de wisselschoonmaak kunnen wij u van dienst zijn met bijvoorbeeld glasbewassing en dieptereiniging.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?