Logo Novon Graag gedaan

Industriële reiniging

In een industriële ruimte is een bepaalde mate van hygiëne vereist om efficiënt en veilig te kunnen functioneren. Een industriële reiniging vergt een andere aanpak dan andere schoonmaakwerkzaamheden. Het is belangrijk om uw machines, productiehal of machineruimte regelmatig te laten reinigen. Vervuilde machineonderdelen kunnen op den duur leiden namelijk leiden tot storingen. Wij reinigen alles, van vloer tot plafond. Dit voor een goed technisch behoud van uw machines en een betere gezondheid van uw werknemers.

Veiligheid voorop

De veiligheid voor onze medewerkers, maar ook uw personeel, is voor ons uiteraard van groot belang tijdens industriële reiniging. Wij werken daarom volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu checklist), en stellen risico-inventarisatie en –evaluatie op voordat we aan de slag gaan. Hetzelfde geldt voor specialistische reiniging en dieptereiniging. Voordat we van start gaan, plannen we allereerst een inhoudelijk gesprek in. In dit gesprek wordt er gesproken over de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu die van invloed kan zijn voor uw specifieke locatie.

Industriële reiniging vraagt om een flexibele aanpak

Wij begrijpen als geen ander dat u te maken heeft met een doorlopend productieproces. Daarom denken wij graag met u mee en stellen we ons flexibel op. Wij maken schoon wanneer het u uitkomt. Op deze manier hoeft u het productieproces bijvoorbeeld niet stop te zetten tijdens de industriële schoonmaak. Door onze duurzame materialen en reinigingstechnieken zorgen wij voor optimaal resultaat.

Bij calamiteiten binnen 1 uur ter plekke!

Door onze lokale aanwezigheid is het eenvoudiger om in te spelen op onvoorziene situaties, zoals wateroverlast of brandschade. Onze calamiteitendienst is zodanig georganiseerd dat wij binnen 1 uur ter plekke zijn, met opgeleide specialisten die over de juiste materialen en middelen beschikken en weten wat ze moeten doen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden rondom industriële reiniging? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Zorginstellingen

Schoonmaak is in zorginstellingen een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Woningbouwvereniging

Wij ontzorgen de bewoners van een woon- of appartementencomplex. Novon komt op de afgesproken momenten langs en voert de taken uit zoals afgesproken in het werkprogramma.

Kinderdagverblijf

Wij helpen u graag met de schoonmaak van een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. De richtlijnen van het RIVM worden te allen tijde nageleefd door vaste, betrouwbare schoonmakers

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?