Logo Novon Graag gedaan

Dagelijkse schoonmaak

Met onze diensten geven wij uw gebouw glans, of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegelt het imago van uw bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Schoonmaken is maatwerk

Wij beseffen als geen ander dat het ene bedrijf het andere bedrijf niet is. De dagelijkse schoonmaak van een kantoorpand vergt een andere aanpak dan het schoonmaken van een school. Bij onze reguliere schoonmaakdienst gaan wij dan ook altijd uit van maatwerk. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst met u om tafel om uw behoeftes en wensen in kaart te brengen. Ook daarna blijven we nauw met u in contact. Uw ervaringen zijn waardevol en helpen onze mensen uit te blinken in hun vak. Of u nu behoefte heeft aan inspanningsgericht of resultaatgericht schoonmaken, wij stemmen onze diensten altijd af aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Wij kunnen onze diensten bijvoorbeeld iedere dag, één keer per week of één keer per maand uitvoeren.

Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

  • Afval- en papierbakken legen;
  • Bureaus, tafels, vensterbanken, radiatoren, telefoons en kasten afnemen;
  • Vingerafdrukken op deuren en deurklinken, kasten en (glazen) wanden verwijderen;
  • Spinrag weghalen;
  • Vloeren stofzuigen en dweilen;
  • Sanitair reinigen;
  • Pantry’s schoonmaken en koffieautomaten bijvullen en reinigen.

Meer dan schoonmaak

De dagelijkse schoonmaak gaat voor ons verder dan het uitvoeren van de afgesproken diensten. We hebben oog voor detail. Is er een lamp kapot, dan melden we dat. En regent het buiten, dan maken we de entree extra goed schoon. Wij denken graag met u mee en de eindgebruiker wordt altijd in het achterhoofd gehouden. Wij trainen onze schoonmaakmedewerkers namelijk op klantgericht en resultaatgericht schoonmaken.

Duurzaam schoonmaken

Vanzelfsprekend voldoen wij aan de eisen rondom milieumanagement en zijn we in bezit van het ISO 14001 certificaat. Daarnaast kiezen we, waar mogelijk, ook voor aanvullende maatregelen die bijdragen aan een beter milieu. Onze schoonmaakprofessionals gebruiken alleen schoonmaakmiddelen van het Nordic Ecolabel. Deze schoonmaakmiddelen bevat geen schadelijke stoffen, zijn niet giftig voor waterorganismen en maken minstens zo goed schoon als vergelijkbare producten (die wel schadelijk zijn). Ook maken wij gebruik van het doseersysteem Ecodos. Dit systeem maakt gebruik van hoog geconcentreerde, ecologische reinigingsmiddelen. Hierdoor is schoonmaken efficiënter, hygiënischer en milieuvriendelijker.

Kunnen wij u helpen met de dagelijkse schoonmaak van uw pand? Wij komen graag kennismaken. U hoeft alleen maar onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze sectoren

De schoonmaak van een recreatiepark verschilt van de schoonmaak in een zorgomgeving. Iedere sector vraagt om een andere aanpak. Wij bekijken per sector uw wensen en vertalen uw behoeftes naar een op maat gericht schoonmaakplan.

Kantoorschoonmaak

Een schone werkomgeving is belangrijk voor de productiviteit van werknemers. Novon heeft jarenlange ervaring met het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden.

Semi-overheid

Uw overheidsgebouw is een omgeving waar dagelijks veel mensen over de vloer komen. Het is daarom belangrijk dat alle ruimtes regelmatig schoon worden gemaakt.

Zorginstellingen

Schoonmaak in de zorg is een belangrijk onderdeel van het dagelijks proces. Onze medewerkers zorgen voor maximale hygiëne om het verspreiden van infectierisico’s en ziektekiemen te voorkomen.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?