Logo Novon

Schoonmaak kinderopvang

Wij helpen je graag met de schoonmaak van een kinderopvang, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. Wist je dat kinderen tot een van de meest kwetsbare groepen uit de samenleving behoren? Het afweersysteem van kinderen is namelijk nog volop in ontwikkeling. Hygiëne en de veiligheid die daarmee gemoeid gaat, zijn daarom van groot belang. 

Kinderdagverblijf schoonmaken 

In dichte ruimtes waar kinderen veel samen spelen kunnen ziektekiemen zich razendsnel verspreiden. Om deze reden stelt het RIVM strikte richtlijnen voor het schoonmaken van kinderopvanglocaties, zowel voor de dagopvang als de buitenschoolse opvang. In deze richtlijnen staan landelijke normen voor hygiëne en schoonmaak. De hygiënerichtlijnen hebben als doel om de overdracht van infecties en bacteriën te verkleinen. Dit geldt zowel voor buiten- als binnenlocaties van een opvang of een onderwijslocatie. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten precies wat de eisen zijn voor optimale hygiëne. Zij zorgen ervoor dat werkzaamheden keer op keer met precisie worden uitgevoerd. 

Gezonde omgeving

Kinderen zijn continue in beweging en spelen graag samen. Ze kruipen regelmatig over de grond en stoppen hun handjes in hun mond. Een hygiënische omgeving die dagelijks wordt schoongemaakt is daarom extra belangrijk. Een schone beweegomgeving is niet alleen prettig voor kinderen, maar ook voor medewerkers en ouders. Een organisatie waar het altijd netjes en schoon is zorgt voor vertrouwen bij ouders en verzorgers. Zij laten hun kinderen het liefst opgroeien in een schone en veilige leeromgeving.

Samen bepalen we jullie schoonmaakvraag. Wij zorgen dat deze afspraken samen met de richtlijnen van het RIVM te allen tijde worden nageleefd door vaste, betrouwbare schoonmakers. Een kinderdagverblijf schoonmaken kan op ieder gewenst tijdstip. Dit én nog een aantal andere zaken kunnen gezamenlijk besproken worden. Onze voorkeur gaat altijd uit naar korte en directe lijnen tussen Novon en jullie.

Door jarenlange ervaring leveren we iedere dag het beste resultaat. Wil je kennis met ons maken? Leuk! Dit kan door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Onze diensten

Met onze diensten geven wij je gebouw glans, of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling. Een schone en opgeruimde locatie weerspiegeld het imago van een bedrijf. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Hierbij houden wij rekening met drie belangrijke pijlers: maatwerk, oog voor detail en duurzaamheid.

Specialistische reiniging

Wij kunnen je naast het reguliere en periodieke onderhoud ook de specialistische reiniging uit handen nemen. Voordat we kunnen beginnen, gaan we eerst om tafel om jullie behoeftes en wensen in kaart te brengen.

Glasbewassing

Ramen zijn het visitekaartje van een bedrijf, bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen. Glasbewassing mag daarom zeker niet vergeten worden in het onderhoud van een kinderdagverblijf. Onze glazenwassers voeren de glasbewassing op een veilige en verantwoorde manier uit.

Dieptereiniging

Tijdens de dagelijkse schoonmaak komen moeilijk bereikbare plekken niet altijd aan bod. Om de hygiëne in een kinderdagverblijf toch op peil te houden is dieptereiniging, een onderdeel van specialistisch schoonmaken, noodzakelijk.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?