Logo Novon Graag gedaan

Dieptereiniging sanitair

Schoon sanitair is belangrijk voor de uitstraling van een pand én de gezondheid van medewerkers en bezoekers. Met ons specialistische team maken wij elke sanitaire ruimte brandschoon. Bij dieptereiniging van sanitair kun je denken aan het reinigen van toiletten, wasbakken en tegels en douches in gymzalen. Maar ook handhygiëne en toiletaccessoires zijn een punt van aandacht.

Grondige reiniging

Bij dieptereiniging reinigen wij je sanitair van top tot teen. We demonteren alle onderdelen van het sanitair om deze te reinigen, ontkalken, en desinfecteren. Zichtbaar én onzichtbaar vuil wordt zo op professionele wijze verwijderd.

Leveren verbruiksproducten

Wij maken uw sanitaire ruimtes schoon, maar kunnen ze ook voorzien van de benodigde verbruiksproducten. Zoals handzeep, toiletpapier, handdoeken, zeep en overige verbruiksartikelen, maar ook dispensers (lease of koop). Daarbij werken we samen met onze gespecialiseerde partners. Zo combineren wij kwaliteit met het gemak van één aanspreekpunt. Heel overzichtelijk!

Dieptereiniging keukens

In grootkeukens moet alles steriel blijven. Het is belangrijk om de verspreiding van bacteriën zoveel mogelijk te voorkomen. Een periodieke dieptereiniging helpt hierbij. Tijdens onze dieptereiniging wordt elk element van een keuken van top tot teen gereinigd. Meer informatie vind je hier.

Meer weten? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Vul dan even het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvend advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?