Logo Novon Graag gedaan

Schoonmaakbedrijf Zwolle

Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij uw gebouw glans. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij u de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak graag uit handen. Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Zwolle, dan bent u bij Novon aan het juiste adres.

Regionale betrokkenheid

Bij Novon zit lokale verbinding in het DNA. Wij zijn onderdeel van Werkend Zwolle. Dit is een groep van werkgevers die een verbinding met elkaar zijn aangegaan om medewerkers onderling bij elkaar onder te brengen. Dit indien de werkzaamheden niet meer passend zijn bij de medewerker of dat een medewerker behoefte heeft aan een andere uitdaging en werkomgeving. Daarnaast dragen wij ook ons steentje bij door regelmatig te schenken Ook zijn wij van belang in de regio Zwolle door een deel van onze omzet aan goede doelen, culturele belevenissen en sportieve evenementen te besteden (Museum de Fundatie, Stadsfestival Zwolle, Honours College van Windesheim).

Uitgebreid dienstenpakket

Meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals van Novon verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging op bijna 2000 schoonmaaklocaties in Nederland. Dit doen zij in de zakelijke sector, recreatie, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het onderwijs. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen onze medewerkers ook de periodieke en specialistische reiniging bij u uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan een vloer die intensief gereinigd moet worden, het wassen van de ramen of een dieptereiniging van uw sanitair.

Bekende speler in de regio

Ons hoofdkantoor en een groot deel van onze klantenkring bevindt zich in regio Zwolle. Net als onze leveranciers, calamiteitendienst en specialisten. In de regio Zwolle maken wij al schoon bij onder andere PEC Zwolle, Travers en Leeuwtechniek. Leeuwtechniek geeft aan dat het prettig is om te werken met een bedrijf met korte lijntjes. “Zo blijft het contact toch persoonlijk, zelfs bij zo’n grote organisatie.”

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen zit in ons bloed, daarom zijn we ook gecertificeerd met het hoogst haalbare prestatieniveau PSO3 (Prestatieladder Socialer Ondernemen). Mede dankzij onze visie zijn wij in de provincie Overijssel benoemd tot één van de zes pioniers en ambassadeur van sociale innovatie waarbij wij andere organisaties in onze omgeving helpen en inspireren om socialer te ondernemen.

Benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor uw locatie in Zwolle kunnen betekenen? U hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?