Logo Novon Graag gedaan

Schoonmaakbedrijf Enschede

Of het nu gaat om de schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling, met onze diensten geven wij uw gebouw glans. Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze schoonmaakprofessionals nemen wij u de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak graag uit handen. Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf in Enschede, dan bent u bij Novon aan het juiste adres.

Uitgebreid dienstenpakket

Meer dan 2.000 schoonmaakprofessionals van Novon verzorgen de schoonmaakwerkzaamheden en specialistische reiniging op bijna 2.000 schoonmaaklocaties in Nederland. Dit doen we in de zakelijke sector, recreatie, zorginstellingen, overheidsgebouwen en het onderwijs. Naast de dagelijkse schoonmaak kunnen onze medewerkers ook de periodieke en specialistische reiniging uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan een vloer die intensief gereinigd moet worden, het wassen van de ramen of een dieptereiniging van uw sanitair. 

Sociaal ondernemen

Sociaal ondernemen zit in ons bloed, daarom zijn we ook gecertificeerd met het hoogst haalbare prestatieniveau PSO3 (Prestatieladder Socialer Ondernemen). Mede dankzij onze visie zijn wij in de provincie Overijssel benoemd tot één van de zes pioniers en ambassadeur van sociale innovatie waarbij wij andere organisaties in onze omgeving helpen en inspireren om socialer te ondernemen.

Sterk en zichtbaar in de regio

Novon is een middelgroot schoonmaakbedrijf met regionale wortels in Oost- Nederland. De werkzaamheden in Twente worden vanuit onze centrale vestiging in Enter gecoördineerd. We kennen de medewerkers, weten wat er thuis speelt en kennen de motivatie van de medewerkers om schoon te maken. We zijn daardoor in staat om snel in te spelen op de veranderende omgeving bij u en passen de werkzaamheden aan als dat nodig is. ‘Ieu woer aj van op an kunt’.

De kracht van Novon

Onze kracht is onze aandacht voor en door mensen. Onze medewerkers verdienen de juiste aandacht om hun werk goed te kunnen doen. Dit resulteert in medewerkers die met goede materialen, middelen en aansturing de juiste werkzaamheden bij opdrachtgevers uitvoeren waar wij langetermijnrelaties mee opbouwen.

Benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf voor uw locatie in Enschede kunnen betekenen? U hoeft alleen maar het formulier in te vullen via de onderstaande knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vrijblijvende advies aanvragen
Op zoek naar een baan in de schoonmaak?