Vloerreiniging en vloeronderhoud

Van tikkende hakken tot een kop koffie die omvalt, vloeren worden intensief gebruikt en hebben dan ook intensief onderhoud nodig. Het specialistische team van Novon beschikt over de juiste technieken om dit onderhoud op professionele wijze uit te voeren. Met onze hulp verlengt u de levensduur van uw vloeren én zorgt u voor een positieve uitstraling.

Maatwerk voor elke vloer

Bij de verschillende vloerafwerkingen horen verschillende onderhouds- en reinigingsmethoden. Onze specialisten geven advies over de methode die het best bij uw vloeren en wensen past. Hieronder staat een aantal voorbeelden. Legt u een vraag bij ons neer, dan bieden we uiteraard maatwerk.

Linoleum conserveren 

Een vloer van marmoleum of linoleum kunnen we op allerlei manieren conserveren. We kunnen de vloer bijvoorbeeld van een nieuwe waslaag voorzien of periodiek onderhouden met een spray. In overleg bepalen we de beste behandeling.

Vloerbedekking reinigen

Zelf uw vloerbedekking schoonmaken is vaak onbegonnen werk. Net wanneer u denkt dat u klaar bent, ziet u weer een vlek. En wat dacht u van huisstofmijt? Met tapijtreiniging dragen we bij aan een gezonde omgeving en geven we uw vloer zijn representatieve uitstraling terug.

Stenen vloer schoonmaken

Een stenen vloer is sterk, maak kan desondanks niet op tegen de tand des tijds. Met een speciale machine halen we de natuurlijke kleur weer naar boven. Vervolgens gebruiken we speciale reinigingsmiddelen, zodat de kleur behouden blijft.

Hoe ziet uw vloer eruit? We kijken graag met u mee en geven advies over het vloeronderhoud. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.