Glasbewassing en gevelreiniging

Ze bieden zicht op buiten en brengen licht naar binnen; ramen maken elke ruimte tot een prettige plek om te zijn. Mits ze schoon zijn natuurlijk. Novon beschikt over een team van SVS-gediplomeerde glazenwassers. We houden de ramen schoon, zodat ze bijdragen aan de representatieve uitstraling van uw pand.

Glasbewassing

We bieden glasbewassing op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. Zo hebben we voor elke klus geschikt klim- en steigermateriaal. Maar nog vaker zetten we ons truckerpole-systeem in, waarmee we tot op 13,5 meter hoogte kunnen schoonmaken. Door te sproeien, borstelen en na te spoelen met gedemineraliseerd water, is het resultaat streeploos. Precies zoals u van ons verwacht.

Gevelreiniging

Bekijkt u uw gevel weleens? Hij doorstaat weer en wind. Niet zo gek dus dat er op den duur algen en mossen op groeien. Novon verwijdert deze verontreiniging volgens het Convenant Gevelonderhoud. We onderzoeken wat uw gevel nodig heeft en maken hem schoon met de juiste apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Het resultaat? Een pand dat straalt. U kunt er weer jaren tegenaan!

Meer weten?

Of het nu gaat om glasbewassing of gevelreiniging; vaststaat dat we VCA-gecertificeerd zijn en vooraf een Risico-inventarisatie en Evaluatie doen. Zo kunnen we ons werk veilig en efficiënt uitvoeren. Hoe vaak en wanneer we vervolgens bij u langskomen? Dat bepaalt u zelf. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.