Wolder Courant besteed aandacht aan Jubileum actie Novon

In de Wolder Courant wordt deze week aandacht besteed aan de Jubileum actie van Novon. Collega Nico Huiskes, rayonmanager, zet zich tijdens onze actie in voor het Thomashuis in Ruinerwold. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Lees hier het volledige artikel:

Nico Huiskes biedt Thomashuis kans op duizend euro

Doorredacteur   14 september 2018

Ruinerwold– Thomashuis Ruinerwold maakt kans op duizend euro van het 25-jarige schoonmaakbedrijf Novon. Het bedrijf deelt in het jubileumjaar 25 keer duizend euro uit en Nico Huiskes, medewerker van Novon, dacht aan het Thomashuis in zijn Ruinerwold.

‘Iets terug doen voor de maatschappij’. Deze visie delen Novon en het Thomashuis. Verstandelijk beperkte bewoners van dit huis worden in hun eigen kracht gezet door het opknappen van tuintjes of “gewoon” klussen doen bij mensen die het niet zelf meer kunnen of financieel niet draagkrachtig genoeg zijn. Zij hebben een goed gevoel over hun werk en de medemens is blij met het klaren van de klus.

De materialen waar de bewoners mee werken zijn toe aan vervanging en daarom draagt Nico de bewoners voor om van de € 1000,00 nieuwe materialen te kopen.

Stemmen op het Thomashuis kan via deze link.

Bron: Wolder Courant