Verkoop voor het goede doel: KWF en Villa Joep!

Dit jaar gaan we met een team van 25 personen de Mont Ventoux beklimmen. We doen dit door mee te doen met het evenement van Groot Verzet Tegen Kanker. Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. De opbrengsten van ons team gaat naar het KWF en Villa Joep!!

Vrijdag 12 juli van 10:00 tot 14:00 uur

Om geld in te zamelen organiseren wij een verkoop van spullen op kantoor in Zwolle. De opbrengsten hiervan gaan naar KWF/Villa Joep. We verkopen onder andere cadeaupakketjes, waardebonnen en tweedehands kantoormeubilair voor een vaste lage prijs. Kom je ook een kijkje nemen aanstaande vrijdag?

 

Verkoop fietsen

Wij hebben een aantal tweedehands fietsen over. Als je belangstelling hebt voor een fiets, mail dan de volgende informatie naar info@novon.nl: je naam, telefoon nummer en het bedrag wat je voor de fiets wilt geven (minimaal €25,-). Inschrijven kan tot en met vrijdag 19 juli. We loten een aantal mensen uit alle inschrijvingen. Zij mogen de fiets kopen voor het opgegeven bedrag. De verloting is willekeurig, er wordt niet naar het opgegeven bedrag gekeken. Uiteraard gaan ook deze opbrengsten naar het goede doel. Maandag 22 juli maken we de winnaars bekend.