Onze vestiging in Oost is verhuisd!

Vanaf maandag 17 juli zijn wij u graag van dienst vanuit onze nieuwe vestiging in Enter. Ons bezoekadres is De Bleek 32b, 7468 DL in Enter. Door de verhuizing van Almelo naar Enter, hebben wij ook een nieuw telefoonnummer 085 – 902 45 01.

Bedrijventerrein ‘De Elsmoat’

Ons nieuwe kantoor bevindt zich op het bedrijventerrein ‘De Elsmoat’. De Elsmoat is gevestigd tussen Enter en Rijssen en heeft een gunstige ligging. Het bedrijventerrein is direct gelegen aan de N347 en staat in verbinding met de A1. Het bedrijventerrein omvat een oppervlakte van 24 hectare, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid.

Genoeg ruimte!

Ruimte is er in ieder geval op de nieuwe locatie. Naast de ruime parkeergelegenheid en een ruime loods aan de achterzijde van het pand, beschikken wij namelijk over een prachtig, modern en ruim kantoor.
In het nieuwe pand zijn ook Alpine Isolatie en Koers Oost Bouwdiensten gevestigd.

Opgemerkt worden

Op deze nieuwe locatie zullen wij nog meer Opgemerkt worden. Ook u heeft, op welke manier dan ook, bijgedragen aan alle successen die wij de afgelopen jaren hebben mogen vieren. Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie of wilt u gewoon eens meer informatie over Novon Schoonmaak? Kom dan gerust eens langs voor een lekker kopje koffie.