Novon ondersteunt initiatieven Stadkamer Zwolle via crowdfunding

Medio 2016 is er een crowdfunding campagne opgezet om geld in te zamelen voor de vernieuwde Stadkamer in Zwolle aan de Zeven Alleetjes 1a. Novon is trots om een bijdrage te kunnen leveren aan deze unieke plek in de stad Zwolle.

“De crowdfunding campagne van Stadkamer​ is geslaagd! In totaal hebben 26 donateurs € 26.155 bij elkaar gebracht. Wij feliciteren Astrid Vrolijk en haar team met het behaalde resultaat. Stadkamer is de ‘huiskamer’ van Zwolle waar ontmoeten, kennis, ontwikkeling en inspiratie centraal staan. Met de opbrengst van de crowdfunding campagne kunnen er een aantal “hotspots” worden ingericht. Financieren doe je samen!”

Dit kon Lovetofund in december 2016 op haar social media medelen nadat zij succesvol een crowdfundingcampagne voor de Stadkamer Zwolle was gestart.

Stadkamer is een organisatie die in 2015 is ontstaan uit Bibliotheek Zwolle, kunstencentrum Muzerie en Kunst&Zo.

In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Wij zijn de plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen. Een bezoek aan Stadkamer begint met een hartelijk welkom. Onze deuren staan altijd open en onze drempel is laag. Het geven van informatie en het delen van kennis zit in onze genen. Of je nu komt voor een boek, een voorstelling of een advies, je komt altijd verder.

Stadkamer staat midden in de samenleving, voor de samenleving. Het is een huiskamer voor de stad, een plek waar je naar toe gaat voor inspiratie en ontmoeting. Tegelijkertijd is het meer dan een fysieke plek; het is een nieuwe manier van denken over de behoefte van mensen om zich te ontwikkelen en te verrijken met kennis en cultuur. Samen met partners en burgerinitiatieven in de stad. Stadkamer is de organisatie die hierop inspeelt, steeds weer op een andere, verrassende wijze. Samen met jou!

Stadkamer biedt een inspirerende omgeving waar iedereen terecht kan voor:

  • kennis, informatie en advies;
  • educatie en ontwikkeling;
  • lezen, literatuur, kunst en cultuur;
  • culturele- en maatschappelijke activiteiten;
  • verblijven, werken en studeren.

Bron: Stadkamer.