Stichting Sidney & Friends

Motivatie Samantha:

Deze stichting doet keihard hen best om de kinderen met een handicap te laten huifbedrijden. Dit is toch geweldig dat dit kan. Ik gun het van harte deze stichting. Dit ook omdat ik deze mensen persoonlijk ken en ze van alles doen om geld binnen te halen voor de kinderen. Ik kreeg de kaart in de bus en moest gelijk aan hen denken! En elke euro is mee genomen voor hun stichting. Vind het van Novon ook een geweldige actie en gun het iedereen!! Maar ik vooral Stichting Sidney & Friends.

Korte omschrijving doel:

Mijn naam is Petri van Ommen-Lenselink. Samen met mijn echtgenoot Hendry van Ommen zijn wij trotse ouders van 3 kinderen; Noa, Sidney en Milan. Onze middelste zoon Sidney is 14 jaar en meervoudig complex gehandicapt. Ondanks zijn beperkingen is Sidney een vrolijke jongen en woont hij met plezier op Schuylenburg te Apeldoorn. Sidney woont samen met 6 bewoners op een woongroep voor meervoudig complex gehandicapten aan de Ringlaan nr.2 Sidney geniet van wandelen en zwemmen omdat het iets met zijn lichaam doet, hij voelt en neemt bewegingen waar.
Ook het huifbedrijden vindt hij heerlijk omdat zijn lichaam beweegt, hij ruikt en voelt de paarden.

Wij hebben de wens van Sidney om te kunnen huifbedrijden op Schuylenburg (regio Apeldoorn) uit laten komen!
Hiervoor heb ik samen met Heidi van de Werfhorst in juli 2012 de Stichting Sidney and Friends opgericht met als doel het verkrijgen van middelen, te besteden aan welzijn van meervoudig gehandicapte kinderen, jongvolwassenen en aanverwanten, alsmede aanschaf van zaken waarvoor geen of onvoldoende subsidie wordt verleend, in overleg met zorgcoördinator en teamleiding.

De stichting is een niet winstgevende organisatie wat betekent dat alle tegoeden besteed zullen worden aan onze doelgroep.
Wij hopen dat de kinderen en volwassenen nog vele jaren te kunnen Huifbedrijden, samen met uw hulp!