Norma’s Universum

Motivatie Stephanie:

Deze vrouw heeft alles wat ze had aan de kanten geschoven om dieren in nood te helpen ze doet dat met heel haar hart en ziel. Het maakt haar niet uit welk dier hulp nodig heeft. Het maakt haar niet uit wat ze er allemaal voor moet doen. Het enige is dat ze wel hulp kan gebruiken bij het financiële gedeelte, want alle mondjes moeten wel eten. Als wij Novon haar een beetje kunnen helpen kan zij de dieren helpen waar wij onze handen van af zouden trekken. Ik gun het haar het is een vrouw met een hart voor haar dieren.

Korte omschrijving doel:

Ik doe dit wat ik doe ( lees maar) omdat ik niet anders kan en niet anders wil, mijn leven word gekleurd en ingevuld door waar ik voor sta en in geloof. Ik geloof in een heel en volmaakt leven samen met alles waar we mee samen zijn op de wereld, en verder nog dan dat. alles is één, of zou dat moeten zijn.

Niemand kan leven zonder lijden te veroorzaken, maar we kunnen het proberen, ik ben in staat me volledig op te offeren voor waar ik in geloof, en dat wil ik uitdragen, daarvoor deze site , en mijn verhaal, mijn leven is niet alleen van mij. het is van iedereen en alles. Mijn prive, is echter wel van mij alleen en graag zou ik willen dat mensen de hier graag een keertje komen kijken contact opnemen met mij via de site of email, er klimmen nu regelmatig mensen over het hek of erger nog ze maken het hek open, graag wil ik begrip voor het feit dat ook sommige van mijn dieren bang zijn voor mensen die ze niet kennen, ze zijn per slot niet zomaar bij me gekomen en hebben het nodige meegemaakt, daarom graag mailen van te voren of bellen dan kunnen we een afspraak maken! ook kan ik verwijzen naar de pagina norma in de media dat geeft een ruim beeld van hoe we hier leven en wonen!