Vacature zoeken

Hier vind je de vacatures die er op dit moment bij Novon zijn. Wil je meer informatie over de vacatures dan kun je contact opnemen met Novon: 038-460 16 10.
Wij zijn altijd op zoek naar part-time medewerkers voor panden in Zwolle. Heb je belangstelling? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier.


Leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er)

Waar:  Terschelling, Landal locaties West-Terschelling, Schuttersbos en Residence
Wanneer:  Per direct

Functieomschrijving
Als leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er) geef je leiding aan onze groep van schoonmaakmedewerkers op de drie locaties van Landal GreenParks  op Terschelling. Je draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de planning en uitvoering van de operatie en voor de administratieve en financiële verantwoording ervan. Je houdt je bezig met het optimaal functioneren van je medewerkers. Hierbij wordt je, per locatie, bijgestaan door een voorman of voorvrouw welke de aansturing op de locatie zelf verricht. De doelstelling van de functie is het realiseren van de gemaakte afspraken voor de klant. Daarnaast draag je zorg voor een veilige en gezonde werkplek voor je medewerkers.

Functie-eisen
Woonachtig zijn op Terschelling is een absolute vereiste!
Minimaal MBO werk - en denkniveau - aantoonbare operationele kennis is een pre - ervaring in de schoonmaakbranche is gewenst maar geen vereiste - uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift - nauwkeurig en planmatig kunnen werken - klantgericht, resultaatgericht, daadkracht en energiek zijn eigenschappen die jou goed passen - beschikbaar voor minimaal 28 uur per week. Je bent een flexibele professional die communicatief vaardig is op verschillende niveaus (van klanten tot medewerkers). Daarnaast ben je een ‘planner’ met een hands-on-mentaliteit. Kennis van Microsoft Excel, Outlook en Word zijn een vereiste.

Wij bieden
Een leuke uitdagende baan binnen een flexibele organisatie met bijpassend (cao) salaris. Daarnaast bieden wij de beschikking over een auto, telefoon en laptop.

Interesse?
Mailen naar: k.beverwijk@novon.nl
Of bellen naar: 038 - 460 16 10


JOUW©