vacatures bij novon

Hier vind je de vacatures die er op dit moment bij Novon zijn. Wil je meer informatie over de vacatures dan kun je contact opnemen met Novon: 038-460 16 10.
Wij zijn altijd op zoek naar part-time medewerkers voor panden in Zwolle. Heb je belangstelling? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier.


Algemeen schoonmaakmedewerker bungalowschoonmaak

Novon Schoonmaak zoekt per 1 januari algemeen schoonmaakmedewerkers voor een aantal vakantieparken op Terschelling. Het betreft: Résidence Terschelling en Schuttersbos in Midsland en West Terschelling in West-Terschelling.

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van vakantiechalets/appartementen bij één van de vakantieparken. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers.

Functie-eisen
• Ervaring in de schoonmaak is een pré, maar niet noodzakelijk;
• De werktijden zijn op maandag en vrijdag tussen circa 9.30-16.00  uur;
• Beschikbaarheid op dinsdag en donderdag is een pré.

Wij bieden
• een contract;
• werken in een leuk team;
• korting op de ziektekostenverzekering;
• fiets van de zaak;
• opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Voor meer informatie over Novon Schoonmaak en de functie kunt u contact opnemen met Kenneth Beverwijk via 038-4601610. Uw sollicitatie kunt u mailen naar: k.beverwijk@novon.nl
 

Leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er)

Waar:  Bungalowpark Landgoed Ruwinkel in Scherpenzeel
Wanneer:  Per direct

Functie omschrijving
Als leidinggevende schoonmaak (objectleid(st)er) geef je leiding aan onze groep van schoonmaakmedewerkers op dit bungalowpark, dit doe je aan de hand van werkprogramma’s i.c.m. een calculatiemodel. Je draagt de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de planning en uitvoering van de operatie en voor de administratieve en financiële verantwoording ervan. Je houdt je bezig met het optimaal functioneren van je medewerkers. De doelstelling van de functie is het realiseren van de gemaakte afspraken voor een schoon en hygiënische werk omgeving bij de klant. Daarnaast draag je zorg voor een veilige en gezonde werkplek voor je medewerkers.

Functie eisen
Wat vragen wij? 
Minimaal MBO werk - en denkniveau - aantoonbare operationele kennis is een pre - ervaring in de schoonmaakbranche is gewenst maar geen vereiste - uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift - nauwkeurig en planmatig kunnen werken - klantgericht, resultaatgericht, daadkracht en energiek zijn eigenschappen die jou goed passen - beschikbaar voor minimaal 20 uur tot 24 uur per week. Je bent een flexibele professional die communicatief vaardig is op verschillende niveaus (van klanten tot medewerkers). Daarnaast ben je een ‘planner’ met een hands-on-mentaliteit. Kennis van Microsoft Excel, Outlook en Word zijn een pre.

Interesse?
Voor meer informatie over Novon Schoonmaak en de functie kunt u contact opnemen met Kenneth Beverwijk via 038-4601610. Uw sollicitatie kunt u mailen naar: k.beverwijk@novon.nl

JOUW©